We streven ernaar u de best mogelijke ervaring te bieden, maar willen ook uw privacy respecteren. Door op ‘Ik accepteer’ te klikken gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken waarmee we u meer gepersonaliseerde informatie kunnen bieden. Als u deze mogelijkheid wilt uitschakelen of meer wilt weten over ons beleid raadpleegt u dan ons Cookiebeleid. Dank u wel.
Ugrade uw webbrowser
U gebruikt een browser die we niet ondersteunen. Voor de beste gebruikerservaring op onze site, raden we u aan te upgraden naar een nieuwere browser. Zie onze lijst met ondersteunde browsers.

Klachten, complimenten, vragen en suggesties

We zijn er om u te helpen

Als u hulp nodig hebt bij uw bagage of aanstaande reis, klik dan op de onderstaande opties voor advies en snelle selfservice.

Feedbackformulier

Wij hechten veel waarde aan uw feedback en dit wordt altijd in acht genomen bij het controleren of verbeteren van onze diensten. Deel uw ervaring met onze vlucht en diensten met ons.

Om de privacy van gegevens te garanderen, kunnen we alleen feedback behandelen van onze klanten of hun geautoriseerde vertegenwoordigers.

Alle velden zijn verplicht tenzij ze als optioneel zijn gemarkeerd.

Soort feedback

Vertel ons het soort feedback dat u hebt:

U feedback heeft betrekking op:
Categorie

Onderwerpen
Onderwerpen
Onderwerpen
Onderwerpen
Onderwerpen
Onderwerpen
Subcategorie

Onderwerpen

Klantinformatie

Voer naam exact in zoals afgedrukt op vliegticket

Voer naam exact in zoals afgedrukt op vliegticket

Marco Polo Club/Frequent-flyerprogramma (optioneel)

Programmanaam

Contactgegevens

Land- / Regiocode (optioneel)

Vluchtinformatie (optioneel)

Feedbackdetails

We hebben uw feedback ontvangen

Bedankt dat u contact heeft opgenomen met Cathay Pacific. Uw feedback is met succes in ons systeem geregistreerd.  U ontvangt een bevestigingsbericht op het door u opgegeven e-mailadres, waarmee ondersteunende documenten of bijlagen kunnen worden ingediend.