Skip to main content
Menu
Country / Region - Language
  one world

  Boek & Vergelijk Vluchten naar Manila (MNL) vanaf

  Select journey type

  cmp-travelers-helptext

  Unlimited changes without charge

  Interessante feiten over Manila

  Manilla, de uitgestrekte hoofdstad van de Filipijnen, vormt het hart van de politiek, het onderwijs, de handel en cultuur van deze eilandnatie. Of u nu op zakenreis bent, of op doorreis naar een van de duizenden eilanden of een vakantie doorbrengt in de stad, vlieg naar Manilla met Cathay Pacific. Onze comfortabele vliegtuigen en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u opgeladen aankomt en klaar bent om de stad te verkennen.

  Wat te doen in Manilla?

  Al wandelend langs de Baai van Manilla komt u veel belangrijke bezienswaardigheden tegen, zoals het Bonifacio-heiligdom, het Malacañán Palace en het Coconut Palace. De Baywalk is een uitstekende plek om te genieten van prachtige uitzichten op de zonsondergang. Neem deel aan het verleden binnen de historische muren van Intramuros, of leer meer over de lokale geschiedenis in het National Museum van de Filipijnen. Om even te ontsnappen aan de stadsenergie gaat u naar Riza Park. Manila Ocean Park, een maritiem themapark, is gegarandeerd een succes bij de kinderen.

  Reistips voor Manilla

  Treinen, bussen en jeepneys (kleurige verlengde jeeps) verbinden de verschillende delen van de stad met elkaar. Geniet van een charmante rit op een calesa (paardenkoets) of een riksja, beide goede manieren om u door smallere straten te laten vervoeren. Neem voor een rit met airconditioning een taxi. Boek uw vlucht naar Manilla bij Cathay Pacific voor de beste keuze op het gebied van gemak, stijl en service.

  Het weer in Manila

  Gegenereerd door: OpenWeatherMap.org
  34 °Czondag05/04/2020
  31 °Cmaandag06/04/2020
  31 °Cdinsdag07/04/2020
  32 °Cwoensdag08/04/2020
  31 °Cdonderdag09/04/2020
  32 °Cvrijdag10/04/2020
  32 °Czaterdag11/04/2020