Skip to main content
Menu
Country / Region - Language
  one world

  Boek & Vergelijk Vluchten naar Hongkong (HKG) vanaf

  Select journey type

  cmp-travelers-helptext

  Interessante feiten over Hongkong

  Vlieg naar Hongkong met Cathay Pacific en geniet van extra beenruimte en comfortabele, verstelbare stoelen in de Economy Class, of upgrade naar Premium Economy of Business Class voor een nog groter aanbod aan maaltijden en speciale voorzieningen. In alle klassen bent u verzekerd van een geweldig entertainmentaanbod, zodat de tijd voorbijvliegt. Ontspan en vlieg met ons naar een van de meest intrigerende bestemmingen van Azië, een plaats waar het Oosten en het Westen samenkomen – welkom in Hongkong.

  Dingen om in Hongkong te doen

  Neem de Peak Tram naar Victoria Peak voor een geweldig uitzicht op de haven, en ga ’s avonds naar de waterkant voor de Symphony of Lights. Liefhebbers van winkelen worden blij verrast door de vele moderne winkelcentra, vol met high-end boetiekjes en geweldige ambachtswinkeltjes. Cultuurfanaten zullen de bedevaartplaatsen waarderen zoals de Man To Temple en de Po Lin Monastery. Reist u met uw gezin? Ga dan naar Hongkong Disneyland om uw favoriete personages te ontmoeten en te genieten van leuke attracties en shows in deze fantasiewereld vol avontuur. Ocean Park Hongkong is populair bij de lokale bevolking – plezier voor het hele gezin bij het bekijken van de panda’s en het proberen van de achtbanen tussen de kliffen.

  Reistips voor Hongkong

  Een uitstekend netwerk van trams, treinen, bussen en ferry’s zorgt ervoor dat u gemakkelijk Hongkong kunt ontdekken. Het openbaar vervoer van Hongkong is echt één van de meest efficiënte systemen ter wereld. Koop een Octopus Card om eenvoudig te kunnen betalen. Boek vandaag nog uw vlucht naar Hongkong met Cathay Pacific.

  Plan uw trip naar Hongkong vooruit

  Amsterdam(AMS)naar
  Hongkong(HKG)
  -
  Retourvlucht
  |
  Economy
  Beste tarieven op vluchten die in de laatste 48 uur gevonden zijn door anderen. (Let op: sommige tarieven zijn mogelijk alleen van toepassing met meerdere reizigers.)