Skip to main content
Menu
Country / Region - Language
  one world

  Boek & Vergelijk Vluchten naar Ho Chi Minh City (SGN) vanaf

  Select journey type

  cmp-travelers-helptext

  Interessante feiten over Ho Chi Minh City

  Ho Chi Minhstad in Vietnam wordt soms aangeduid met zijn voormalige naam Saigon. De stad ligt in het zuiden van het land en staat bekend om zijn koloniale architectuur, oorlogsgeschiedenis en een levendige sfeer. Kies de toonaangevende luchtvaartmaatschappij van Azië, Cathay Pacific, voor frequente vluchten naar Ho Chi Minhstad. Geniet van een onberispelijke service en ruime zitplaatsen.

  Leukste dingen om te doen in Ho Chi Minhstad

  Bekijk waar de oorlog in Vietnam uiteindelijk eindigde in het Reunification Palace (ook bekend als het Independence Palace) en wandel door de grotendeels ongewijzigde interieurs. Het War Remnants Museum biedt een aangrijpende blik op het recente verleden van het land, terwijl het Museum voor Vietnamese Geschiedenis zich richt op de vooroorlogse geschiedenis. Uitstapjes naar de Cu Chi-tunnels zijn populair. Wandel door de stad om de prachtige architectuur te bewonderen waaronder de Central Mosque, het stadhuis, Notre Dame Cathedral, de Emperor Jade Temple en de Quan Am Pagoda. Geniet van een prachtig uitzicht vanaf het Saigon Skydeck.

  Vervoer in Ho Chi Minhstad

  De meeste inwoners verplaatsen zich fietsend en wandelend, dus huur een fiets en doe mee. Voor grotere afstanden neemt u een taxi of motortaxi. Lokale bussen zijn betaalbaar en cyclos bieden een unieke ervaring. Boek vandaag nog uw vlucht naar Ho Chi Minhstad met Cathay Pacific om in stijl, comfortabel en gemakkelijk te reizen.